Zomercursus MINDFULNESS

Terug naar overzicht
02-07-2017

Zomerse Mindfulnesstraining op zo.mo.

MEER GENIETEN, MINDER STRESS.

Mindfulness mbsr/mbct is een erkende effectieve training voor het ontwikkelen van vaardigheden in het omgaan met stress, emoties, relatie & communicatie. De cursus wordt gegeven door  Hantzen Stevenson, ervaren therapeut, coach en trainer.

Het is een training van aandacht en bewustzijn. Je leert je zintuigen te openen voor indrukken op dit moment. Sneller herstellen van de dagelijkse drukte en stress, meer in contact met jezelf en je omgeving. In het proces van verstilling leer je ook kijken naar patronen waarmee je hebt leren reageren op gebeurtenissen. Soms ontstaan er nieuwe keuzemogelijkheden door meer innerlijke rust en ruimte in jezelf toe te laten.


Wat levert het je op?
Het is een training van aandacht en bewustzijn. Je gedachten even stil, je lichaam ontspannen. Je leert je zintuigen te openen voor indrukken op dit moment. Sneller herstellen van de dagelijkse drukte en stress, meer in contact met jezelf en je omgeving.

Je krijgt achtergrond- en lesmateriaal (incl. audio-bestanden) mee naar huis, zodat je de oefeningen ook regelmatig thuis kunt doen. Hierdoor vergroot je het effect van de training.

Data: 9 lessen op zondag. 10.30-13.00 uur, v.a. 2 juli.
Kosten: 350 euro | Bij vergoeding gemeente/bedrijf/verzekering 550 euro.
NB. Gemeente Haren betaalt de training voor inwoners uit Haren met minimum inkomen. Ook korting voor minima, Biotopers en oudcursisten. Neem even contact op voor meer informatie. 

 

CONTACT:
Mindfulness Haren | Hantzen Stevenson
Kerklaan 30-G, 9751 NN Haren
06-42741295
www.mindfulness-haren.nl
www.stevenson.nl

Aanmeldformulier