MINDFULNESS training

Terug naar overzicht
18-04-2018

MINDFULNESS MBSR/MBCT 

is een effectieve training voor het ontwikkelen van vaardigheden in het omgaan met stress, emoties en/of pijn. Deze wetenschappelijk onderbouwde training blijkt waardevol voor mensen met klachten als burn-out, depressie of stress. Ook mensen zonder specifieke psychische klachten kunnen baat hebben bij de trainingen. 

Meer zelfkennis, lichaamsbewustzijn en balans. Je leert sneller herstellen van drukte, schakelen tussen actie en rust. Je kijkt ook naar patronen waarmee je reageert op gebeurtenissen. Soms ontstaan er nieuwe mogelijkheden door meer innerlijke rust en ruimte te ervaren.

Deze door VMNB erkende training komt in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars, werkgever of Gemeente Haren. Meer informatie op website.

 

Trainer Hantzen Stevenson is een ervaren coach, therapeute, trainer en supervisor *. Zij begeleidt in Noord Nederland sinds 1995 mensen en organisaties op het gebied van stress, rouw, relatie, communicatie en zingeving.

registertherapeut RBCZ® en Mindfulnesstrainer VMBN-1. 

 

Data en tijden
Wo. 18, 25 april, 9, 16, 23, 30 mei, 13, 20 juni, 19.30-22.00 uur

Locatie: Kerklaan 30-G Haren, Vleugel G, 1e verdieping.

Kosten 
350-550 euro, afhankelijk van inkomen en evt. vergoeding (door zorgverzekeraar of  gemeente Haren. Zakelijk: vraag offerte.  Korting minima en Biotoppers in overleg. 

 

Meer informatie
Contact en Aanmelding
Hantzen Stevenson | Mindfulness Haren
www.stevenson.nl