VERVOLG MINDFULNESS

Terug naar overzicht
22-05-2018

COMPASSIETRAINING.

Jezelf accepteren is niet altijd makkelijk of vanzelfsprekend. Misschien ben je een harde werker, die het lastig vindt om te ontspannen, of om kwetsbaarheid toe te laten. Of je merkt dat je onverschillig of juist overbezorgd reageert op anderen. In deze verdiepende vervolgtraining leer je evenwichtiger omgaan met (zelf-) kritiek en emoties. Je wordt duidelijker en warmer in het contact met anderen.  

Vriendelijkheid brengt ons verder dan strengheid, ook al hebben we vaak geleerd om ‘aan te pakken’, ‘niet zeuren’. Uit wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van (zelf)compassie blijkt, dat het vermogen tot compassie bijdraagt aan onze gezondheid. De Compassietraining MBCL ondersteunt veerkracht, eigenwaarde en het kunnen opvangen van tegenslagen.

De training is bedoeld voor mensen die al een keer de Mindfulness-training hebben gevolgd en wordt gegeven door Hantzen Stevenson, ervaren therapeute, coach en trainer. 

 

Data: dinsdag 22, 29 mei, 5, 12, 19, 26 juni, 3, 10, 17 juli, 19.30-22.00 uur

Locatie: Kerklaan 30 Haren, Vleugel G, 1e verdieping.

Kosten: 
395-550 euro, afhankelijk van inkomen en evt. vergoeding (door zorgverzekeraar of  gemeente Haren). Zakelijk: vraag offerte. Korting minima en Biotoppers in overleg. 

Meer weten?

 Contact en Aanmelden: 

Hantzen Stevenson | Mindfulness Haren | website stevenson