Open dag Biotoop

Terug naar overzicht
27-05-2018

Op 27 mei is het weer BiotOPENdag! 

 Op deze zondag gooien wij onze deuren open zodat iedereen kan komen kijken wat we allemaal uitspoken achter onze Biotoop-deuren.

Bekijk of download hier een overzicht van de deelnemers en van waar ze zitten

De Biotoop is één van de grootste creatieve broedplaatsen van Nederland met meer dan 300 kunstenaars, ondernemers en bewoners in het voormalig Biologisch Centrum van de RUG in het groene Haren. Het is een klein dorp in een dorp met 7 vleugels op 8 hectare met veel groen, waar bijzondere initiatieven ontstaan, mooie dingen worden gecreëerd én samen wordt geleefd en gewerkt.

Bij ons vind je ateliers van kunstenaars, studio's van ontwerpers, architecten, fotografen, muzikanten, filmmakers en nog veel meer andere ondernemers uit de creatieve industrie. Ook vind je bij ons de zelfoogsttuin van Boer Gijs, de Open Kas, moestuinen, evenementlocatie Vleugel F, een bierbrouwerij, yogastudio's, meubelmakers, een frisse zeepmaker en zelfs juristen. 

Wij, Biotopers, willen graag aan iedereen laten zien waarom wij deze plek zo uniek vinden en hier zo graag willen wonen en werken. We doen dit maar 1x per jaar en voorgaande jaren trok de open dag duizenden bezoekers. Met andere woorden: Bijzijn is mitmachen!

Er staat zelfs een mini-muziekfestival met onze bands op het programma en er is een heel kinderprogramma. De dag zal dus net zo divers zijn als wij. 

LINE UP:
14.00 uur Phole feat. Robin Yzerman (trip hop)
https://soundcloud.com/ phole
15.00 uur Model Depose (new wave) 
}http://www.modeldepose.com/
16.00 uur Vikings in Tibet (indie) 
https://www.vikingsintibet.com/

De optredens bij Vleugel F duren ongeveer 30-45 minuten en na afloop van ieder optreden zullen we een of meer items veilen ten behoeve van het project De Biotape, muzikale samenwerking tussen alle muzikanten in de Biotoop. Zie https://www.facebook.com/debiotape/

Tot 27 mei in de Biotoop!

Hoe laat: van 11.00 - 18.00 uur

Waar: Kerklaan 30 Haren

Tip: Kom met het openbaar vervoer, met de fiets of lopend


Kijk hier voor het Facebookevent.