Zomerweek Mindfulness

Terug naar overzicht
23-07-2019

Soms komen we gemakkelijker toe aan tijd voor onszelf in de vakantieperiode.
Misschien spreekt de training in compacte vorm je aan. 

 

Van 23-26 juli kun je in Haren-Groningen de erkende Mindfulness mbsr-mbct training volgen, aangevuld met aspecten uit de Compassie training. Hierdoor versterk je een open milde houding, die behulpzaam is bij het volgen van de mindfulnesstraining. Het is mogelijk om, na een rustdag op zaterdag, zonder extra kosten deel te nemen aan de stiltedag op zondag 28 juli.

 

Een mooie retraite-week voor stilte en verdieping. We trainen ons vermogen om op een erkennende, niet-oordelende manier waar te nemen wat zich in of rond ons heen afspeelt. Je leert wat mindfulness is en oefent met verschillende meditatie-technieken. Je krijgt informatie over stressregulatie en leert afstand te nemen van stressvolle of sombere gedachten. Ruimte maken waardoor je opener in het leven staat en meer mindful kan omgaan met ervaringen in je dagelijks leven.

 

De training blijkt waardevol bij burn-out, depressie of chronische pijn. Ook bij stressklachten en emoties door werk, studie, mantelzorg of het verwerken van levenservaringen. Deze door VMNB erkende training komt in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars, werkgever of WMO. Er is korting mogelijk voor Biotopers, studenten en minima.

 

Trainer 

De training wordt gegeven door Hantzen Stevenson, ervaren trainer, coach en therapeut. (registertherapeut RBCZ® en Mindfulnesstrainer VMBN-1).

 

Data: 23 t/m 26 juli: 10.15-17.00 uur 
28 juli voor liefhebbers gratis deelname aan de Stiltedag


Meer informatie 

Hantzen Stevenson | www.stevenson.nl  | AANMELDEN