Walkwithsimon - coach en reisgids Simon Wijma

Terug naar bedrijven
Walkwithsimon - coach en reisgids Simon Wijma
000-seq-dsc03219_kleiner.jpg

Bezielingsreizen van 3 uur tot 3 weken... coaching in de natuur en wandelreizen met Simon Wijma. Ik zie je.. Bezinningstochten op de Camino Frances, de belangrijkste pelgrimsroute van de Pyreneeën naar Santiago de Compostela, met mij als ervaren gids. Kleine groepen, fijne accomodaties, samen lopen en ook op jezelf. Genieten van landschap, cultuur, natuur en mensen; alles wat onderweg te zien en te beleven is. Bel of mail vrijblijvend als je meer wilt weten. Zie ook Facebook.com/walkwithsimon Daarnaast rondleidingen in de Biotoop (max. 8 personen), wandelingen in Haren en omgeving, of op verzoek elders. Walkwithsimon (NL/EN)

Coaching: individuele coaching in de natuur, speciaal voor mannen. Dat kan praktijkgerichte jobcoaching zijn, effectief bezig met je loopbaan, danwel meer levensbeschouwelijke gesprekken over een wat langere periode. Ik ben betrokken, flexibel, en word er erg blij van mensen op weg te kunnen helpen! Bel maar eens. Ik ben dol op appeltaart, verder heb ik geen tarief voor een kennismaking. Zie voor recensies mijn website.

Caminoblog met foto's en verhalen

English Caminoblog

Daarnaast maak ik eenvoudige websites via Wix, en bied je feedback op je bedrijf, website en pr. En praktische schrijfhulp voor je teksten!

Vrije impressies Regenblog

Tekening van mij door: Sabine van den Berg